tirsdag 1. desember 2009

Nøkkelinformasjon.

Eier og et ANS bedrift
Klækken blir eid av Finn Ove Carlsen, er ANS: ansvarlig selskap. Å det innebærer: 2 eller flere eiere, som har ubegrenset ansvar for bedriften. Det betyr hvis de konkurs så må di gjøre opp for seg.
Litt om Klækkens historie
KLækkens historie er veldig interessant. Den startet i 1346, men det var da en av Ringerikes storgården. Hotellet har en gan vært en skole men også en gård. I 1940 16 april, så kom tyskerne mot Klækken som da var et turist hotell og norske styrker kjempet en håpløs kamp mot tyskerne. Til slutt kom tyskerne til Klækken og brente ned hotellet til grunde. Hotellet ble bygd opp til hotell i 1945 og de ble åpnet. I dag er hotellet et møte sted og hotell. Daglig leder er i dag Finn Ove. Hotell sjef er Ole Gunnar
Forretning idé:”vi er en erfaren og engasjert samarbeides partner for bedrifter og organisasjoner på sentrale østlande, som arrangerer kur og konferanse for alt fra 2 til 500 personer”
I en forretning iden så bordet det stå hvem er kunden: dette utryker de, kundene er organisasjoner, kurs og konferanse og folk som vill sove. Så må de ha med hvilke behov kunden trenger de nevner det iden når de sier at ” de kan arrangerer 2 til 500 personer”. Så må de ha med hvilke produkt de tilbyr for å forstreke dette behovet, de tilbyr i følge iden rom og grupperom.
Jeg mener at de kunne nevnt at de serverer mat og arrangere julebord. Foretnigsideen var bra synes jeg, i følge boka var den bra.
Rammebetingelser.
Rammebetingelser er betingelser som er bestemt av staten. Det kan være avgifter og moms. De har høye lønnskostnader, lønn. Andre betingelser er ikke lov til å gi alkohol, så da kan ikke 18 åringer kan ikke stå i baren. Det er også åpningstider, det er fra 09.00 til 23.00 kl. en annen
Strategi.
Av våre gjester er 80 % fra kurs og konferanse. Der for er vår strategi å være en profesjonell kurs og konferansehotell. Og vi vil hjelpe våre gjester det beste vi kan. Dette vil vi gjøre gjennom følgende. Personlige service. Vi er tilgjengelige og oppmerksom på stede. Vi vil tilpasse meny- og har mange retter. Fleksible lokaler. Fleksibel bestilingsendring.

Mål:
De har en drøm, den er at de skal skape rom for mennesker og idéer. Undertekst mennesker er at de skal hjelp hver enkelt og deres behov, både som gjest og kollega. I ”idéer” ligger både i det kreative og, skapene som konferanse gjestene er her for å få gjort- og det nyskapende vi som medarbeidere bidrar i vårt arbeid.
Organisering.
Vår organisering er så at de kan gjøre andre ting en bare det de har som jobb. Som f. eks: en av resepsjonistene kan hjelpe kjøkkenet eller kursvert.
Hvor og når skal jeg være utplassert

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar